Minder wietteelt of langzamer op de snelweg: hoe de CO2-uitstoot te beperken?

1019

Een klimaatexpert maakte een lijstje met maatregelen waaruit de coalitie kan kiezen om de klimaatdoelen toch te halen, de coalitiepartijen ruziën nog over het kinderpardon, en het vertrouwen in Rutte III blijft dalen.

KLIMAATCRISIS: Klaas Knot van De Nederlandsche Bank waarschuwde er nog maar eens voor in Buitenhof : hoe langer er wordt gewacht met het nemen van klimaatmaatregelen, hoe groter de schok, hoe hoger de kosten. Het kabinet werd dat vrijdag nog maar eens pijnlijk duidelijk toen het Planbureau voor de Leefomgeving constateerde dat er wel erg abrupte maatregelen moeten worden genomen om het klimaatdoel van 2020 te halen – waartoe de rechtbank de staat heeft verplicht. Energie-expert Martien Visser stelde een .. (lees verder bij bron).

Ga naar Bron