Actieweek levert drie drugspanden en dealer op

1037

Het politieteam Weerijs heeft vrijdag 25 januari 2019 de actieweek drugs met tevredenheid afgesloten. De agenten van het team hebben de afgelopen week hun tijd naast de spoedmeldingen zoveel mogelijk gebruikt om drugs gerelateerde tips na te trekken die binnen gekomen waren bij het Team Criminele Inlichtingen, Meld Misdaad Anoniem of bij de wijkagenten. In drie woningen werden drugs en / of wapens aangetroffen. Ook werd een drugsdealer op heterdaad aangehouden.

Maandag
De actieweek ging maandag van start met het uitpluizen van een viertal MMA meldingen in Breda, Etten-Leur en Rijsbergen. Er werden onder meer enkele loodsen bezocht die mogelijk gerelateerd kunnen worden aan ondermijning. De onderzoeken leverde nuttige informatie maar geen bijzondere vondsten op.

Dinsdag
Tijdens een onderzoek in een woning in de wijk Heuvel werd onder meer bijna … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron