Waalwijk – Drie arrestaties na aantreffen grondstoffen voor productie amfetamine

1016

Tijdens een routinecontrole van een bestelbus op de Midden Brabantweg zijn woensdag 23 januari 2019 omstreeks 17.00 uur na de vondst van een kleine hoeveelheid grondstoffen voor de productie van amfetamine de drie inzittenden aangehouden. Het gaat om twee Tilburgers (25 en 28 jaar) en een in Duitsland wonende man (28 jaar). Zeeland-West-Brabant Agenten zagen woensdagmiddag een witkleurig bestelbusje rijden over de Midden-Brabantweg.

Bij navraag bleek het om een auto van een verhuurbedrijf te gaan. De dienders besloten een controle in te stellenen gaven een stopteken waaraan door de bestuurder werd voldaan. In de auto hing een sterke Apaan lucht. In de laadruimte stonden drie lege IBC vaten. Bij verder onderzoek werd … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron