Vorden – Drie aanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij

1001

Vorden – De politie heeft vrijdag 25 januari in een schuur aan de Zutphenseweg een hennepkwekerij aangetroffen. In de schuur stonden ongeveer 2500 hennepplanten. Drie personen zijn aangehouden.

De politie kreeg een tip via Meld Misdaad Anoniem over mogelijke hennepteelt in de schuur. Naar aanleiding van deze tip startte de politie een onderzoek en ging vrijdag de schuur binnen. Agenten troffen een kwekerij met ongeveer 2500 hennepplanten aan. Ook bleek dat de stroom illegaal was afgetapt.

Een 67-jarige man uit Rozendaal, die bij de schuur was, is aangehouden. Later op de avond zijn in Nijmegen een 35-jarige man uit de gemeente Berg en Dal en een 62-jarige man uit Nijmegen aangehouden. De man uit Nijmegen verwondde zichzelf tijdens de aanhouding met een mes. Nadat hij in het ziekenhuis is behandeld aan zijn verwondingen is hij, net als de andere twee verdachten, ingesloten voor nader verhoor. De hennepkwekerij is ontruimd. Er wordt proces-verbaal opgemaakt voor het overtreden van de Opiumwet. (einde bericht).

Ga naar Bron