Iraanse asielzoeker viel in Overloon familielid aan met mes

1043

DEN BOSCH/OVERLOON – Een 23-jarige Iraanse asielzoeker ging op 19 april 2017 een familielid met een mes te lijf in het asielzoekerscentrum in Overloon, tijdens een ruzie over het gebruik van marihuana. De verdachte kreeg deze week van de politierechter in Den Bosch een celstraf van 60 dagen, waarvan 43 dagen voorwaardelijk.

De rechter gaf bij het vonnis aan dat hij begreep dat de verdachte nog in een asielprocedure zat, waarop een veroordeling een negatieve invloed kon hebben. Hij kon daar echter geen rekening mee houden’, liet hij meteen weten.

Softdrugs
Het bleef onduidelijk wat er nu precies was gebeurd op die dag in april in 2017. De verdachte zou een bericht hebben gestuurd naar zijn familielid over het gebruik van softdrugs. Het slachtoffer was daarop (lees verder bij bron).

Ga naar Bron