Hennepkwekerij in brand op woonwagenkamp in Gorinchem; meerdere gewonden

1061

GORINCHEM – Op het woonwagenkamp aan de Parallelweg in Gorinchem is zaterdag 26 januari 2019 brand uitgebroken. De brand ontstond rond 10.10 uur in een bijgebouw op het terrein. De bewoners probeerden het vuur zelf te doven met brandblussers en ademden daarbij rook in. De opgeroepen brandweer kwam met spoed ter plaatse. Toen de brandweerlieden binnen wilden blussen, werd er een grote hennepkwekerij ontdekt. De spuitgasten trokken zich hierop direct terug, omdat er kans was op elektrocutie.

De brand is inmiddels onder controle. Er zijn drie personen naar het ziekenhuis gebracht en zojuist is een vierde ambulance gearriveerd.

De politie is ook ter plaatse voor onderzoek. Een politiewoordvoerder meldt dat er nog geen personen zijn aangehouden. De brand ontstond waarschijnlijk door kortsluiting in de hennepplantage. (einde bericht)

https://www.zhzactueel.nl/2019/01/26/hennepkwekerij-in-brand-op-woonwagenkamp-in-gorinchem-meerdere-gewonden/

Ga naar Bron