15-jarige: “Ik werd verkracht” – geen aanklacht tegen Duits-Syriër

1138

Ilsede – De 15-jarige Alexandra is ervan overtuigd dat ze werd verkracht door een Duits-Syriër. Onderzoek door een forensisch arts ondersteunt haar verklaring. Maar noch de politie noch het Openbaar Ministerie gelooft haar. Er werd geen aanklacht ingediend tegen de vermoedelijke dader. Er blijft een gebroken jong meisje achter en een wanhopige moeder, die niet kan begrijpen dat zoiets in Duitsland mogelijk is.

journalistenwatch

De 10e mei is een zwoele avond. De 15-jarige Alexandra uit Ilsede viert op Vaderdag verleden jaar een feestje met vrienden en kennissen op een oud terrein met blokhutten. Ook een voormalige klasgenoot, de destijds 17-jarige Sallarr G. is van de partij. Men drinkt en praat met elkaar. Ook Alexandra drinkt, maar niet zoveel dat ze de controle kwijtraakt. Ergens tegen 23.00 uur zou de in Duitsland geboren Syriër Alexandra naar een rustige plek hebben geroepen om beter met elkaar te kunnen praten. Na slechts enkele stappen kan het meisje zich niets meer herinneren.

Waar ze naartoe gingen en wat er met haar gebeurde, weet ze uren later niet meer. Wanneer Alexandra ´s morgens thuis opduikt, is haar moeder geschokt over de desolate toestand van haar dochter. De beide proberen … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron