Maandenlange celstraffen geëist tegen Utrechtse drugsdealers ‘Max’

1002

Tegen drie mannen uit Utrecht zijn vandaag celstraffen tussen de drie en zes maanden geëist voor drugshandel. Het drietal leverde drugs op bestelling in vooral Montfoort, Oudewater en Vleuten en stond bij veel klanten bekend als hun vaste dealer ‘Max’.

Ook een een vierde verdachte zou deel uit hebben gemaakt van de criminele organisatie die ze volgens het Openbaar Ministerie vormden. Maar deze laatste verdachte hoorde vandaag nog geen celstraf tegen zich eisen, omdat zijn zaak werd uitgesteld.

Deze vierde verdachte is de bekendste van het stel. Het gaat om de 27-jarige hoofdverdachte Yassine H., die ervan wordt verdacht ook zeven jaar lang in cocaïne te hebben gehandeld vanuit Kanaleneiland in Utrecht. Zijn zaak kwam eind vorig jaar uitgebreid in de publiciteit, omdat door zijn drugshandel zijn ouders uit hun woning werden gezet in Kanaleneiland. De man woonde … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron