Lekke wasmachine in Enschede blijkt hennepplantage

1015

ENSCHEDE – Een bewoner van een appartement aan de Vastertlanden dacht de politie buiten de deur te houden met een smoesje. Zijn wasmachine zou lek zijn. Maar agenten troffen in zijn woning een hennepkwekerij aan, waarna de man werd aangehouden.

De politie kreeg een melding van wateroverlast in een appartementencomplex aan de Vastertlanden. Het water kwam hoogstwaarschijnlijk bij de bovenbuurman van de melder vandaan. Toen agenten daar aan de deur kwamen vertelde de bewoner dat de wasmachine lek was.

De agenten roken een sterke henneplucht en hoorden gezoem uit de woonkamer. De agenten wilden de woning in, maar dat liet de man niet toe. Met een machtiging tot binnentreden konden agenten toch de woning binnen, waar vervolgens een hennepkwekerij werd aangetroffen. De man had … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron