Vrouw wordt gek van knoflookvretende Afghaanse buren.

1069

Vrouw wordt gek van lawaaierige knoflookvretende Afghaanse buren. Helpt de rechter? Best leuk allemaal hoor, Afghaanse buren. Maar dan moeten ze zich wel aanpassen. Dat is in het kort het probleem van een vrouw die een huis huurt van Kennemer Wonen, een woonstichting in Alkmaar. In mei komen de buren uit Afghanistan naast haar wonen, in oktober volgt de eerste klacht naar de woonstichting per brief….

Lees bij de bron vele stukken uit het vonnis, bijvoorbeeld:
Daarbij doet ze er nog een schepje bovenop door de familie te beschuldigen van bijstandsfraude en mogelijke handel in wiet. ‘wij verdenken deze familie, want de hele familie wordt ingezet voor de verspreiding van deze plasticzakken, te maken heeft met die wietplantage in het Oosterbos. Wij hebben opa gezien met een schep en genoemde plasticzakken in zijn fietstas. Ook fietst mevrouw met plasticzakken en zet zij haar jongste zoon achterop i.p.v. opa.’
… (lees verder bij bron).

Ga naar Bron