Stichting Drugsbeleid wint Koos Zwart Award 2018

987

De Stichting Drugsbeleid , die sinds 1996 pleit voor veilige regulering van drugs, is de winnaar van de Koos Zwart Award 2018. Het Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) reikt deze prijs sinds 2014 jaarlijks uit aan een persoon of organisatie die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor legalisering en normalisering van cannabis. Fleur Woudstra, secretaris van de Stichting Drugsbeleid, nam de prijs in ontvangst tijdens de PCN nieuwjaarsbijeenkomst in Bosvreugd Tilburg op 23 januari. PCN voorzitter Hein Schafrat roemde de jarenlange inzet van de stichting en vertelde over hun cruciale aandeel bij de ontwikkeling van het Keurmerk voor coffeeshops in Haarlem.

De Stichting Drugsbeleid heeft een groot en zeer ervaren bestuur, met VOC’er Freek Polak als een van de … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron