Snuiven, blowen, ghb en dan metselen …

1090

Snuiven, blowen, ghb en dan metselen: ‘Ik ben onderweg een paar keer in slaap gevallen’

HELMOND – Coke, cannabis en ghb stopten Nick V. (30) uit Helmond niet om te gaan metselen. Met maar liefst 6,5 keer de toegestane hoeveelheid aan coke in zijn neus kroop hij achter het stuur op weg naar zijn eerste klus in Tilburg toen hij een kleine vrachtwagen ramde. ,,Die ander had niks. Een paar krasjes op zijn auto, verder niks”, stelt de verdachte zelf ook verbaasd vast.

Hij was naar een feest geweest, die avond in augustus vorig jaar. V. maakte nog wel een tussenstop voor een douche thuis, maar stapte daarna in de auto op weg naar Tilburg. ,,Ik ben rond middernacht wel gestopt met blowen en snuiven. Omdat ik ‘s morgens moest werken hè. Ze hebben die ghb in mijn drankje gedaan.”

Van de wap
De uitslag van de meting die ‘s ochtends om zeven uur werd gedaan, is duidelijk. Er is 4,2 microgram cannabis aangetroffen terwijl 1 microgram is toegestaan, van cocaïne 65 microgram waar hooguit 10 mag en van ghb werd liefst 98 gram geconstateerd. Daar ligt de grens op 5 gram. Dat was uren nadat hij … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron