Monster Zkittlez, let’s make American strains great again!

999

“Beste mede Zamnesianen, miljarden en miljarden en miljarden worden uitgegeven aan middelmatige Amerikaanse wietsoorten. Het is belachelijk”, begint de parodie van een recente speech van Trump. De geestige video (zie bij bron) is afkomstig van Zamnesia, ter promotie van hun nieuwste USA wietsoort Monster Zkittlez, let’s check it out!

Een oproep om Amerikaanse wietsoorten weer geweldig te maken, afkomstig van de Trumpiaanse president van planeet Zamnesia. De video zingt de laatste tijd rond in de sociale netwerken van cannabis liefhebbers, en gaat over de nieuwste Amerikaanse genetica van Zamnesia. Monster Zkittlez zit eraan te komen en belooft de beste Amerikaanse strain aller tijden te worden. Als je de president van planeet Zamnesia mag geloven tenminste… (lees verder bij bron).

Ga naar Bron