Jay-Z en Meek Mill lanceren een organisatie voor de hervorming van het recht en gevangenis systeem in Amerika

951

2 Hip-Hop grootmachten gaan zich inzetten voor het hervormen van het recht en gevangenis systeem in Amerika. Jay-Z en Meek Mill worden bijgestaan door grote namen binnen de business wereld in Amerika en er is inmiddels al 50 miljoen geïnvesteerd op het programma op te zetten.

Van Jones wordt de CEO en het bestuur wordt aangevuld door Philadelphia 76ers mede eigenaar en Fanatics executive chairman Michael Rubin, Kraft Group CEO en New England Patriots eigenaar Robert Kraft, Brooklyn Nets mede eigenaar Clara Wu Tsai, Third Point LLC oprichter Daniel S. Loeb, Galaxy Digital oprichter Michael E. Novogratz, en Vista Equity Partners oprichter Robert F. Smith.

Het hervormingsprogramma moet ervoor zorgen dat het rechtssysteem eerlijker wordt en meer wordt aangepast aan de … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron