Echt slecht! 5 Netflix series die de plank mis slaan

1104

Oh, je hebt zoveel pareltjes van series op Netflix. Wat dacht je van Better Call Saul, Black Mirror, BoJack Horseman , Godless , en laten we Queer Eye niet vergeten. Maar dit artikel gaat niet over de pareltjes, maar over de drek in het riool van Netflix. De bagger. De shit. En we zetten de trailers erbij zodat je meteen kan genieten. Lief he?  More content below the advertising
Haters Back Off! Deze “surreële en absurde” serie gaat over Miranda Sings en haar familie. ….

Verder o.a.:

Disjointed
Disjointed speelt zich af in de wereld van medische marijuana en stoners in Los Angeles. Bij Ruth’s Alternative Caring werkt cannabis-advocate, activist en vrolijkerd Ruth. Het is een logische keuze om een comedyserie te maken over de wiet-industrie. Niet bijster origineel, maar het kan. Deze comedy leunt alleen té zwaar op stoner grappen en oh wat wordt dat vervelend na een tijdje. En eigenlijk is het zonde van de actrice die hoofdpersonage Ruth speelt, Kathy Bathes, want die verdient beter. De serie is flauw. Zonde van je tijd.
(zie verder bij bron).

Ga naar Bron