Amerikaanse foodservice- en retailketens van buitenteelt naar kassenteelt

1063

Paul Schockman en Niels-Peter Klapwijk (Nature Fresh Farms) over ontwikkelingen op Amerikaanse en Canadese kasgroentenmarkt:

Alweer twee jaar geleden verkaste Paul Schockman samen met Niels-Peter Klapwijk vanuit Nederland naar Canada om aan de slag te gaan bij de kasgroentengigant Nature Fresh Farms. We vroegen de sales office manager naar de belangrijkste ontwikkelingen op de Amerikaanse markt….

aan het eind van het stuk de opmerking:
Daarnaast vinden er volop uitbreidingen plaats die in de loop van het seizoen in productie gaan komen. Dit zijn voornamelijk projecten die gebouwd worden met groeilicht voor de jaarrond productie van tomaten en komkommers”, vervolgt Niels. “Er wordt op dit moment ook volop gebouwd ten behoeve van de cannabisteelt. Dit neemt uitbreidingen weg van de kasgroententeelt.”
(lees gehele artikel bij de bron).

Ga naar Bron