Advocaat: ‘Ton K. is niet de wietkoning van Tilburg’

1124

BREDA/TILBURG – Tilburger Ton K. is zeker niet de ‘wietkoning van Tilburg’. Met die woorden verdedigde advocaat Bert de Rooij donderdagmiddag in de Bredase rechtbank zijn cliënt Ton K., tegen wie justitie eerder deze week zes jaar cel eiste.

Justitie schilderde de 55-jarige Ton K. maandag af als de man die ‘aan de touwtjes trok’ binnen zijn familie  , die jarenlang grof geld zou hebben verdiend met de grootschalige wietteelt. Behalve de zes jaar cel voor Ton K. eiste het Openbaar Ministerie ook vijf jaar cel voor zijn zoon Mike, twee jaar voor zijn broer Theo en drie jaar voor broer Toine.

‘Alain S. had ook gokschulden’
Ton K. was donderdag opnieuw afwezig, maar zijn advocaat Bert de Rooij hield de rechtbank voor dat justitie veel te veel blind vaart op de verklaringen die Tilburger Alain S. heeft afgelegd bij de politie. De 49-jarige S. was … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron