Heerlen en Kerkrade starten project tegen illegale hennepteelt

1049

Met geld dat beschikbaar komt vanuit het landelijke ondermijningsfonds pakken Heerlen en Kerkrade de mogelijkheid aan om de georganiseerde criminaliteit te bestrijden. Meer specifiek door de aanpak van de illegale hennepteelt, maar ook het oprollen van druglabs en andere productielocaties van amfetamine zal daarbij niet worden vergeten. De burgemeesters van Heerlen en Kerkrade, Roemer en Som, kondigden deze gezamenlijke aanpak vanmiddag aan.

De gemeenten gaan op grote schaal loodsen, containers, bedrijfsgebouwen en opslagplaatsen controleren. Niet alleen op bedrijventerreinen, maar op het hele grondgebied van de gemeenten. Gekeken wordt of de opstallen aan het bestemmingsplan voldoen. Er hoeft hiervoor … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron