Genkse drugdealer met drugs in zijn onderbroek

1061

Genkse drugdealer met drugs in zijn onderbroek moet twee jaar de gevangenis in

Een 26-jarige Genkse drugdealer, die onder meer op het Extrema Outdoor festival drugs verkocht, moet twee jaar de gevangenis in en een boete van 8.000 euro, deels met uitstel, betalen. De man, die betrapt werd met xtc-pillen in zijn onderbroek, werd bij verstek veroordeeld door de correctionele rechtbank in Tongeren. De Genkenaar werd op een jaar tijd drie keer gecontroleerd en had telkens verschillende hoeveelheden drugs op zak. Een eerste controle vond plaats op het Extrema Outdoor festival van 15 mei 2016, toen hij door enkele betrapte gebruikers werd aangeduid als hun dealer. Hij had toen elf zakjes ketamine, een snuifpijpje met ketamine, enkele grammen cannabis en speed en twee xtc-pillen op zak.

Op 18 juni 2016 werd hij opnieuw gecontroleerd in Genk. Op zijn T-shirt werden toen resten van cannabis gevonden en tijdens de daaropvolgende fouille werden … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron

Foto: Dick Demey