Hennepkwekerij ontdekt na woningbrand in Huissen: huisdieren gered

1050

HUISSEN – Zondagavond is er brand uitgebroken in een woning aan de Isidorusweg in Huissen. De brandweer heeft twee honden en vogels uit de woning gered. Door de hulpdiensten is er een hennepkwekerij aangetroffen naast woning.

De brand werd even na 17:30 uur gemeld. De brandweer van Huissen was snel ter plaatse en even later werd ook de hoogwerker van brandweer Arnhem met spoed opgeroepen. De brand zat op de benedenverdieping in het plafond. De woning stond grotendeels onder de rook en kwam aan meerdere kanten uit de woning. Nadat de bewoner een eerste bluspoging had gedaan, ging de brandweer met meerdere slangen naar binnen gegaan om het vuur te blussen. De brandweer heeft bij de brand nog twee honden en een kooi met vogels gered. (einde bericht).

Ga naar Bron