Aanhoudingen na zware mishandeling Graauw

1026

GRAAUW – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 33–jarige man in de Zandbergsestraat in Graauwzwaar mishandeld door drie mannen. Het slachtoffer wordt na een avond stappen met een paar vrienden in een auto thuisgebracht. Daar stopt eveneens een tweede auto waaruit drie mannen stappen. Deze beginnen zonder aanleiding amok te maken. Als hij uit de auto stapt pakken twee mannen hem vrijwel direct vast en delen enige tijd rake klappen uit op zijn lichaam.

Het slachtoffer zit onder het bloed en denkt dat zijn belagers een boksbeugel of een ander hard voorwerp hebben gebruikt. Het geweld stopt na enige tijd door tussenkomst van zijn maten en zijn partner die vanwege het lawaai buiten komt kijken.

Na de mishandeling wil het slachtoffer een foto maken van de kentekenplaat van de auto van de daders. Dit lukt niet omdat een van de … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron