Kickbokser krijgt kogel in been bij ripdeal

1124

Kickbokser Morad S. is vorige donderdag slachtoffer geworden van een ripdeal. De man had volgens bronnen in het milieu samen met twee kennissen in zijn appartement in  de Van der Meydenstraat in Borgerhout afgesproken voor een drugsdeal.

Vermoedelijk Nederlandse verkopers hadden beloofd om cocaïne mee te brengen. In plaats van drugs te leveren trokken zij een wapen,  losten  één schot en gingen er met het geld van de Antwerpenaars vandoor. Hoe groot de buit is, is niet geweten.

Voor één kg cocaïne moeten dealers al vlug 25 tot 30.000 euro aan hun leveranciers neertellen.
Advocaat Omar Soudi, die Morad S., wilde gisteren niet reageren op het incident. Hij moet zijn cliënt eerst nog spreken.
De federale politie onderzoekt de schietpartij.

Europees kampioen veroordeeld

Morad S., in 2013 nog Europees kampioen kickboks in zijn categorie, werd in … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron