Drugswoning ontdekt na wateroverlast

1132

WORMERVEER – Het beleid moet drugcriminelen die in Zaanstad actief willen zijn toch ontmoedigen. Gisteren werden drie drugpanden gesloten, vandaag laat de gemeente weten dat een melding van waterloverlast leidde tot de ontdekking van een hennepplantage in een appartement aan de Stationsstraat in Wormerveer. De woning is vandaag op last van de burgemeester gesloten voor de duur van zes maanden.

Toen de politie naar aanleiding van de melding een kijkje ging nemen, troffen agenten in de woning een in werking zijnde hennepkwekerij met honderd planten aan. De woning, onderdeel van een groter wooncomplex, werd niet bewoond en was alleen in gebruik als wietplantage.

,,Dit laat zien waarom dit soort drugscriminaliteit zo kwalijk is”, aldus burgemeester Hamming. ,,Niet alleen is er overlast voor omwonenden, maar … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron