Drie drugswoningen en bedrijfspand dicht na politie-inval

1362

Zaandam – Twee woningen in Zaandam en een woning en bedrijfspand in Wormerveer zijn vandaag op last van de burgemeester gesloten. De sluitingen volgen op een actie van de politie in november waarbij in de woningen handelshoeveelheden cocaïne, amfetamine en MDMA zijn aangetroffen.  Ook zijn hasj, hennep en grote bedragen aan contact geld gevonden. Ook bedrijfspand gesloten Bij de politieactie, waarbij een arrestatieteam en speurhonden werden ingezet, zijn meerdere verdachten aangehouden.

Tegen hen loopt een strafrechtelijk onderzoek. Een bedrijfspand aan de Samsonweg in Wormerveer werd op de dag zelf al op last van de burgemeester gesloten voor een periode van twaalf maanden. Ook hier zijn hard- en softdrugs gevonden.

Samen een vuist maken
‘Dit laat zien hoe politie en gemeente samen een vuist maken tegen ondermijnende drugscriminaliteit’, zegt burgemeester Hamming. ‘De politie spoort op … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron