De VICE Eurosonic afterparty liep keurig uit de klauwen

1029

De vlam sloeg met o.a. Gotu Jim, Abel en Willie Wartaal zodanig in de Groningse pan dat de beelden het maar net overleefd hebben.

Gisteravond was het weer helemaal raak in Groningen. Omdat wij heilig geloven in het verschieten van je kruit organiseerden we samen met Burning Fik alvast een Eurosonic-after nog voordat Noorderslag uberhaupt begon. We nodigden Willie Wartaal, FFLean, CRY, en Jiri11 uit, en een broodnuchtere (en razende) Rapchamp had met o.a. Suilju en Gotu Jim het fijnste uit de Burning Fik stal meegebracht. De vlam sloeg zodanig in de pan dat zelfs Gotu Jims shirt uit ging, en het publiek oog in oog kwam te staan met zestig kilo loepzuiver zangtalent, geboetseerd uit slechte hasj en energydrink. (zie verder bij bron).

Ga naar Bron