Wietbier proeverij bij brouwerij de Schans in Uithoorn

1071

Brouwerij De Schans in Uithoorn heeft 27 januari officieel een primeur, namelijk een wietbierproeverij. Dit idee is ontstaan na een aantal succesvolle proeverijen waarin wijn en cannabis centraal stonden. Arthur Heine van Sensunique bierbrouwer Erik van Dordrecht en eigenaresse Jet van Dalfsen hebben de handen ineengeslagen voor dit unieke project; het brouwen van cannabisbier met biologische buitenteelt uit eigen tuin. Sensunique Wietbier Het bier bevat niet of nauwelijks THC, in ieder geval niet meer dan 0,2%. Je moet dus erg veel ervan drinken om er iets van te merken In California is het al op de markt gebracht. Met succes. Mondiaal gezien loopt Nederland inmiddels achter met dit soort projecten. Daarom hopen we met dit project anderen te inspireren en mee te laten denken. Wij kijken er naar uit om deze bijzondere primeur met u te delen! Vanaf 16 uur bent u van harte welkom bij deze bijzondere proeverij Tevens schenken wij die middag ook Riesling met een cannabistoets.

Datum:
zondag 27 januari 2019, 16:00

Locatie:
Schans 21
Bierbrouwerij De Schans
Uithoorn

Ga naar Bron