Mike Tyson rookt wiet voor bokspartij met Golota!

1080

Iron Mike, ofwel oud-wereldkampioen boksen bij de zwaargewichten Mike Tyson (52) stond in 2000 stoned in de ring tijdens een fameuze knokpartij tegen de eveneens als een ‘dirty fighter’ bekendstaande Pool Andrew Golota. Dat biechtte de Amerikaan, die tegenwoordig actief is in de legale Californische cannabisbranche, op in het sportradioprogramma The Dan Patrick Show.    

Mike Tyson in vogelvlucht

Dat Mike Tyson een ietwat aparte vogel is weten we. Zo beet de jongste wereldkampioen zwaargewicht boksen ooit een tegenstander een stuk van zijn oor af, speelde hij een hilarische rol in de film ‘The Hangover Part II’ , knalde ie een brute tribal tatoeage op zijn gezicht, was hij drie keer getrouwd waaronder een huwelijk van precies 1 jaar en 1 week met de bekende actrice Robin Givens en verwekte hij 8 kinderen. Hij mocht enkele … (lees verder bij bron).

Ga naar Bron