Assenaar met grote hoeveelheid softdrugs aangehouden

1112

Assen – De politie heeft woensdag een Assenaar aangehouden omdat deze wel heel veel wiet in zijn bezit had. Agenten controleerden woensdag een voertuig in Assen-Oost. Toen de bestuurder van deze auto zijn raam opende, roken de agenten direct een ‘heftige geur van softdrugs’.
Tientallen zakjes
Op de vraag van de dienders alle softdrugs te overhandigen, gaf de bestuurder tientallen gripzakjes met daarin softdrugs. En dat was voldoende voor de agenten de man aan te houden op verdenking van handel in softdrugs.

’De verdachte bleek na het afnemen van een speekseltest bovendien onder invloed te zijn van verdovende middelen.’

Woning
Maar dat was nog niet alles. Tijdens het verhoor gaf de verdachte aan dat er ook nog softdrugs in zijn woning lagen. Tijdens het onderzoek in de woning trof de politie nog eens 1 kilo softdrugs aan. De verdachte is hiervoor ingesloten en er zal proces-verbaal worden opgemaakt. (einde bericht).

Ga naar Bron