Rummikuppen en blowen in plaats van hennephandel

1095

Rummikuppen en blowen in plaats van hennephandel Was growshop Bio Memo van Assenaar Mehmet K. nou een growshop waar stiekem op grote schaal in hennep werd gehandeld?
Of was de zaak in een loods aan de Nijverheidsweg in Assen vooral een plek om koffie te drinken, te blowen en een spelletjes te doen?

In de rechtbank in Assen beweerden meerdere verdachten donderdag dat laatste. De van oorsprong Turkse mannen uit Assen en Lelystad kenden growshopeigenaar en hoofdverdachte Mehmet K. (55) al heel lang. Ze gingen regelmatig op visite bij Bio Memo. Ze speelden Rummikub en kaartten wat onder het genot van een joint.

Verhuurder
Bijna vijf jaar na hun arrestatie op 4 maart 2014 begon de rechtbank dan echt met hun strafzaak. Behalve K. staan er nog drie Assenaren en een 50-jarige verdachte uit Lelystad terecht. Onder de Assenaren ook de 75-jarige ,,, (lees verder bij bron).

Ga naar Bron