Geld, drugs, munitie en wapens aangetroffen tijdens een ‘actiedag’

1109

Enschede – De politie heeft in totaal elf personen aangehouden die worden verdacht van overtreding van de opiumwetgeving. Het speciale Drugsoverlastteam van de politie in Enschede (hetDOPE-team) heeft de afgelopen periode een onderzoek gestart naar de handel in verdovende middelen.
Dinsdag 15 januari 2019 zijn daarom twee woningen doorzocht aan de Rembrandtlaan en de Esstraat in Enschede.  De vier mannen die zich in de woning aan de Rembrandtlaan bevonden zijn allen aangehouden. Bij de doorzoeking in de woning werd een grote hoeveelheid geld aangetroffen. Tevens werden er onder andere meerdere blokken witte poeder aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat het hier om cocaïne gaat. Ook werd er een zak met xtc-pillen, een blok (mogelijk) heroïne en scherpe munitie gevonden door de politieagenten.

In de woning aan de Esstraat waren ook personen aanwezig, echter deze … (lees verder bij bron).

https://www.politie.nl/nieuws/2019/januari/16/02-enschede-geld-drugs-munitie-en-wapens-aangetroffen-tijdens-een-%E2%80%98actiedag%E2%80%99.html