Yuri van Gelder is zeer verrast

1160

WAALWIJK – Turner Yuri van Gelder is zeer verrast. Hij was er niet van op de hoogte dat bij zijn ouders thuis voor ruim twee kilo wiet lag opgeslagen. ,,Hij weet hier helemaal niets van”, laat zijn manager telefonisch weten. Ondertussen is er contact geweest tussen Van Gelder en zijn ouders. Wat ze hebben besproken, weet de manager niet. ,,Dat is tussen hen.”
De politie vond de drugs woensdag bij een controle in het ouderlijk huis van Van Gelder, aan de Ds. Louwe Kooymanslaan in Waalwijk.

Het ging om 2,4 kilo gedroogde henneptoppen, ter waarde van duizenden euro’s. Aanleiding van het politiebezoek was een ‘afwijkend stroomverbruik in de straat’.

Programmamaker Dennis Schouten van Powned confronteerde Van Gelder toen hij net op bezoek wilde gaan bij zijn ouders. ,,Alles is al verteld. Wat moet ik erover zeggen? Het zijn mijn ouders, val mij er niet mee lastig’’, beet hij Schouten toe. ,,Dit is niet eens mijn huis, ga weg man.’’ Het gesprek werd abrupt afgebroken toen de vader van Van Gelder naar buiten kwam en zijn zoon binnenliet.

‘Yuri van Gelder is zeer verrast’

De vondst van de hennep is pikant omdat topturner Van Gelder een drugsverleden heeft waarmee hij zijn carrière enkele keren op het spel zette. Met de vele negatieve reacties op sociale media is hij niet blij. ,,Hij staat hier niet om te juichen, nee’’, laat zijn manager weten. Ook hij onthoudt zich

https://www.ad.nl/waalwijk/yuri-van-gelder-zeer-verrast-door-wietvondst-bij-ouders-tja-wat-moet-ik-erover-zeggen~aa9b5c19/