Juncker kan niet werken zonder alcohol

1140

Juncker kan niet werken zonder alcohol. Alcolhol is volgens hem beter dan hasj of cocaïne zoals andere staatslieden dat gebruiken Een phylloxera had Jean Claude Juncker in zijn vroegere leven kunnen zijn. Nu geeft hij openlijk toe dat hij te veel in het glas kijkt en meestal te veel. Hij vraagt ​​zich af waarom de media zijn ischiasprobleem niet van alcoholisme kunnen onderscheiden.

Een phylloxera had Jean Claude Juncker in zijn vroegere leven kunnen zijn. Nu geeft hij openlijk toe dat hij te veel in het glas kijkt en meestal te veel.

In een interview met het persbureau fna maakte Jean Claude Juncker een droge indruk. De voorzitter van de Commissie bevestigde echter dat hij ‘s morgens al zijn alcoholpeil had bereikt, omdat hij zonder een glas niet langer zou kunnen werken.

“Weet je, ik ben al zo lang in de politieke arena, voor mijn land Luxemburg, maar ook in de Europese Unie, dat ik het niet zonder alcohol kan doen,” zei Juncker. ” Nuchter kun je het werk niet meer uitstaan. ”

Anderen roken hasj of leggen een rij cocaïne, hij zelf “denkt niets van de duivels, want dan geef ik de voorkeur aan een goede whisky”, legt Juncker uit. “Ikzelf schaam me niet als ik de staatslieden van deze wereld kust en omhels, het is gewoon een mens”, zegt de voorzitter van de Europese Commissie.

“Soms heb ik al met een paar werknemers … (zie verder bij bron)

Bron: https://jdreport.com/junckers-bekentenis-zonder-alcohol-kan-ik-niet-werken-beter-dan-hasj-of-cocaine-zoals-andere-staatslieden/