Hennepafval, sieraden en inboedel -Dumpingen in natuur rond Bergen op Zoom:

1065

BERGEN OP ZOOM – In de omgeving van Bergen op Zoom zijn woensdagochtend meerdere afvaldumpingen aangetroffen. In drie gevallen gaat het om hennepafval. Dat vertelt boswachter Erik de Jonge, die de rotzooi in de natuur zag liggen.

Eén van de drie dumpingen met hennepafval omschrijft de boswachter als een grote dumping. Deze vond hij vlakbij de Molenzichtweg, ten zuidoosten van Bergen op Zoom. Ook op de andere twee dumpingen met hennepafval stuitte De Jonge in de buurt van Bergen op Zoom.

Sieraden en Hennepafval

Dat was nog niet alles. Vlakbij het beekje De Zoom stuitte De Jonge, die helaas veel vaker rommel in de bossen tegenkomt, op een ‘heel aparte’ dumping. Hier lagen heel veel sieraden, een sleutel, horloge, zonnebril en een setje om fietsbanden te plakken. “Het leek wel of zelfs de inboedel van een woning hier lag. Eindelijk gaan we er rijk van worden”, grapt hij. “Omdat er tussen de troep ook glas lag, zijn we van plan om iemand in te schakelen om dit op te ruimen.”

In totaal verwacht de boswachter dat … (lees verder bij bron).

Bron: https://www.ad.nl/bergen-op-zoom/dumpingen-in-natuur-rond-bergen-op-zoom-hennepafval-sieraden-en-inboedel~a257a673/