Wiet gevonden na woninginbraak – 2000 joints en 7 kilo

1250

Wiet gevonden na woninginbraak. Een melding over een woninginbraak in Sliedrecht had ook voor de 38-jarige gedupeerde bewoner gevolgen. Hij werd zelf aangehouden nadat in zijn huis een grote hoeveelheid drugs werd gevonden. Ook de twee vermoedelijke inbrekers zijn opgepakt, meldt de politie vandaag.

Een voorbijganger hoorde zondagochtend gerommel uit de woning komen en zag meerdere mensen het huis in lopen. Omdat de getuige het niet vertrouwde, werd de politie gewaarschuwd.

Bij controle van de woning werd niemand aangetroffen, maar vonden de agenten wel drugs. In het huis lagen meer dan 2000 joints, vier plakken hasj en zeven kilo wiet. De 38-jarige bewoner van het huis meldde zich later bij de politie en werd toen direct aangehouden.

Inbrekers

Een andere getuige zag ‘s ochtends twee mannen in een rode auto wegrijden bij de woning. De auto werd door agenten gezien op de Parallelweg (lees verder bij bron)

Bron: https://www.ad.nl/dordrecht/2000-joints-en-7-kilo-wiet-gevonden-na-melding-woninginbraak-bewoner-aangehouden~a2b76aa6/