Drugs uit je lichaam: zo lang duurt het.

1448
Drugs uit je lichaam. weet je hoelang dat duurt. De duidelijk merkbare effecten van drugs (wanneer ze beginnen en eindigen na het innemen ervan) ken je misschien wel. Toch blijken drugs nog veel langer sporen achter te laten in je lichaam dan jij nu waarschijnlijk denkt.
heeft een lijstje vrijgegeven met hoe lang drugs in je lichaam blijven en er staat behoorlijk interessante informatie in.

Lijstje

Het Engelse tijdschrift Business Insider (pdf) heeft een lijstje vrijgegeven met hoe lang  het duurt voor drugs uit je lichaam zijn. Er staat behoorlijk interessante informatie in. Wist je bijvoorbeeld dat heel veel drugs voor 90 (!) dagen in je haarvezels blijven zitten na inname? Dat is best wel eng als je er over nadenkt. En dat de resten van LSD *maar* voor 3 dagen vindbaar blijven in je haar, om een één of andere onverklaarbare reden.

In het artikel van Business InsiderBusiness Insider kan je in detail zien hoe lang sommige substanties in je bloed, urine en in je haarvezels blijven. Wij hebben er even een samenvatting van gemaakt voor je zodat je antwoord hebt op de vraag: ‘Hoe lang blijven drugs in je lichaam?’. Dus hier een lijstje met hoe lang alcohol, wiet, cocaïne, MDMA en andere drugs vindbaar blijven in je bloed en urine.

Drugs uit je lichaam

Over het algemeen zijn drugs binnen een week uit je lichaam, alleen cannabis is daarop een uitzondering. Dus net als heel veel andere belangrijke lessen in je leven, hebben we er hier nog één voor je: wiet blijft dus heeeel lang in je lichaam. Dus mocht je van plan zijn iets te gebruiken, denk dan altijd vooruit. Het is niet alleen even genieten en dan klaar, het is blijkbaar nog veel langer in je lichaam te traceren.

Nu denk je misschien ‘Nou en, daar heb ik toch geen last van?’ Maar … (lees verder bij de bron).

Bron: https://www.cosmopolitan.com/nl/health-en-body/a157337/dit-is-hoe-lang-verschillende-drugs-in-je-lichaam-blijven-zitten/