Man met harddrugs op zak aangehouden

1165

Steenbergen – Afgelopen nacht is een 21-jarige man uit Steenbergen op de Markt betrapt met een dealer hoeveelheid cocaïne op zak. Hij is aangehouden. De verdachte trekt de aandacht van agenten als hij omstreeks 03.00 uur nog knalvuurwerk afsteekt, terwijl dat niet meer is toegestaan. Hij is vervolgens staandegehouden door de agenten omdat deze willen controleren hoeveel vuurwerk hij nog bij zich heeft.

Verdacht van drugshandel

Als er uit een binnenzak 22 ponypacks cocaïne, twee gripzakjes hennep en een flink geldbedrag tevoorschijn komen, wordt hij aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Daarnaast is nog een hoeveelheid vuurwerk in zijn auto gevonden. De drugs en het vuurwerk zijn in beslag genomen. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zit nog vast.

https://www.politie.nl/nieuws/2019/januari/1/08-man-betrapt-met-flinke-hoeveelheid-harddrugs-op-zak.html