Man gearresteerd nadat hij met wiet betaalt bij McDonalds

1226

Een 23-jarige man uit Florida is gearresteerd nadat hij probeerde om z’n rekening bij McDonald’s te betalen met marihuana. Het incident gebeurde aan een drive-in. De aanklachten tegen Anthony G. luiden “rijden onder invloed” en “bezit van cannabis”, staat te lezen in het politierapport.

Omstreeks 2u ‘s nachts werd het lokale politiedepartement opgebeld door de manager van een McDonald’s. Bij hun aankomst zei die dat een jongeman in een Pontiac aan de Drive-in had voorgesteld zijn rekening met wiet te betalen. “Toen de beklaagde op de hoogte werd gebracht van het bedrag dat hij de burgerketen verschuldigd was, haalde hij een grote, doorzichtbare plastic zak tevoorschijn die vol zat met een groene substantie”, staat nog te lezen in het rapport. “Daarop bood hij aan marihuana te geven in ruil voor

http://www.headlines.nl/17454725/Man-gearresteerd-nadat-hij-met-wiet-betaalt-bij-McDonalds/