Kabinet krijgt op hun lazer van Peter R. de Vries

1263

Het is een verfrissende verandering: voor één keer zijn het niet Thierry Baudet en Geert Wilders die het moeten ontgelden, maar het kabinet en CDA-minister Ferd Grapperhaus van Veiligheid en Justitie. Want terwijl de 16-jarige Humeyra werd vermoord door de stalker, was de politie drukker met het obsederen over marihuana dan met het stoppen van een moord. De Vries maakt woedend melding van “desinteresse, gemakzucht en luiheid” bij de politie die wat hem betreft ook niet op zichzelf staat…

Voormalig misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft er een dagtaak aan om zijn buitenparlementaire oppositie te voeren tegen wat hij ziet als ‘gevaarlijk rechts’: Geert Wilders, Thierry Baudet en hun beider bewegingen. Maar vanochtend was de tegenwoordige RTL Boulevard-deskhanger weer eventjes terug op z’n oude stek, door zich bezig te houden met een moordzaak. De dood van de 16-jarige Humeyra Öz in Rotterdam wel te verstaan.

Twttterbericht Peter R. de Vries

Humeyra werd eerder deze week bij het fietsenhok van haar school doodgeschoten door een 31-jarige man die haar al geruime tijd stalkte. Daar zat deze Bekir E. niet voor vast, en dat rekent De Vries de politie zeer zwaar aan. Volgens hem legt de organisatie door toedoen van de politiek veel te veel nadruk op het bestrijden van drugscriminaliteit, aldus de tv-schnabbelaar. De Vries pleit voor het legaliseren van de genotsmiddelen zodat de politie hun handen vrij heeft voor andere soort criminaliteit.

 

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/12/kabinet-krijgt-op-hun-lazer-van-peter-r-de-vries-ze-jagen-liever-op-wietplantages-dan-op-stalkende-moordenaars/