Ali B heeft het met Giel Beelen over wiet telen, de relatie met z’n vader en meer

1127
Het gebruik van cannabis kan leiden tot psychose, maar kan het ook een medicijn tegen psychose zijn? En in hoeverre kunnen stofjes uit paddo’s misschien helpen bij een resistente depressie? In het UMC Utrecht loopt hier onderzoek naar, de onderzoekers geven hierover op 7 november een publiekslezing. Het nadeel van cannabis is op de eerste plaats dat het verslavend is. In hoeverre dat zo is hangt van verschillende factoren af. Psychiater Albert Batalla Cases: “De genen spelen een grote rol. xxx.https://utrecht.nieuws.nl/onderwijswetenschap/73150/lezing-umc-utrecht-over-drugs-als-medicijn/

Ali B ging het gesprek aan met Giel Beelen waarin ze het leven van Ali onder de loep namen. Ze hebben het onder andere over de relatie die hij had met zijn vader, het feit dat hij vroeger zelf wiet teelde, zijn mindset, de rapgame en meer. Tevens liet hij ook weten dat er op kort termijn een album aankomt. Ali B is een inspiratie voor vele in de rapgame en heeft laten zien dat het zeker mogelijk is om succesvol te worden, ookal kom je uit een moeilijke situatie. Dream, believe achieve!

http://ballinnn.com/ali-b-bij-giel-beelen-wiet-telen-relatie-met-zn-vader-en-meer/